Ekstern Salg ApS logo

Historie

Vi gør opsøgende salg til en leg

Ekstern Salg ApS er en virksomhed der hjælper sine B2B-kunder med at skabe vækst og udvikling gennem opsøgende salg og professionel mødebooking. 

Med fokus på salg og marketing indenfor brancher som IT, software, rådgivning, kurser, rekruttering, bæredygtige løsninger mfl. fungerer Ekstern Salg som en agil og skalerbar ekstern salgsafdeling for sine kunder. 

Med kvalitet og troværdighed for øje, baner Ekstern Salg vejen til flere kunder og mere salg. 

Investeringen

Stærke resultater skabes gennem samarbejde

Grundstenen til Ekstern Salg var ønsket om at ændre på  opfattelsen af mødebookingbranchen. Her markerer grundlæggeren og indehaveren, Brit Røjkjær, at kerneområderne for virksomheden er kvalitet, seriøsitet samt respekt for kunderne ligesåvel som for sig selv. 

Dog oplevede hun tidligt efter opstarten af Ekstern Salg, at det til tider kunne være svært at være selvstændig iværksætter. Som hun selv beskriver det “fordi man føler sig ekseptionelt alene – der er kun én til at stå for det hele”. Håndsrækningen fra Milestone Invest faldt derfor på det helt rette sted, på det helt rette tidspunkt. 

Noget af det, som Brit Røjkjær bl.a. higede efter var, at hun kunne blive en del af noget større og begynde at ansætte – og det er lykkedes. “Ekstern Salg er på et halvt år gået fra at have 0 ansatte til snart at have 4, vi har flyttet kontor 2 gange fordi vi er ekspanderet så hurtigt. Jeg var ikke risikovillig før – det er jeg blevet med dem” forklarer hun. Yderligere siger grundlæggeren “det jeg er mest stolt af er, at blive forbundet med god kvalitet”

Vil du vide mere? Dyk ned i deres digitale univers