Er du vores kommende praktikant?

Ønsker du at arbejde på tværs af virksomheder og er du klar til en hverdag fuld af spændende udfordringer? Så bør du helt sikkert blive en del af vores team!

Vi leder efter en praktikant inden for forskellige marketingområder, herunder E-mail marketing, annoncering, SEO/SEM og Google Ads.

Som praktikant hos os får du muligheden for at arbejde tæt sammen med vores portefølje. Vi garanterer en praktikperiode fyldt med udfordringer og læring, rig mulighed for at stille spørgsmål og ikke mindst en positiv atmosfære.

Hvem er du?

Bare rolig, vi forventer ikke, at du er altvidende eller har mange års erfaring. Vi forestiller os bare, at du er i gang med en relevant uddannelse inden for markedsføring, kommunikation eller et beslægtet område. Det ville være ideelt, hvis du har en smule erfaring inden for markedsføring, men det vigtigste er, at du er nysgerrig og åben for at tackle udfordringer – selv dem i store mængder. Du er en teamplayer, der samtidig kan arbejde selvstændigt. Du er god til at jonglere med flere bolde i luften. Initiativrig og ansvarsbevidst – for os er det en selvfølge, og du kommer til at opleve, at disse egenskaber er nødvendige i arbejdet. Som en venlig kollega ser du frem til at lære os at kende, og du bidrager positivt til det arbejdsmiljø, vi sætter pris på.

Hvem er vi?

Hos Milestone Invest bliver du en del af et team, som tilsammen spiller hinanden gode. Vi bidrager med hver vores kompetencer og arbejder på tværs af virksomheder og brancher i form at vores portefølje. Vi er engagerede i at skabe vækst og udvikling af vores portefølje, som nærværende partner. 

Milestone Invest består af et team på 3 – fordelt på økonomi, marketing og forretningsudvikling. Dog vil dit daglige arbejde være præget af langt flere “kollegaer”, da vi arbejder tæt sammen med vores portefølje og endda deler kontor med nogle af virksomhederne. 

Lidt om dig

Vi forestiller os, at 

 • Du er i gang med en relevant uddannelse indenfor marketing, kommunikation eller lignende. 
 • Det er et plus, men ikke et krav, at du tidligere har arbejdet med marketing for en eller flere virksomheder.
 • Du fungerer godt som en del af et team, men du er også i stand til at arbejde selvstændigt. 
 • Du er struktureret og kan holde hovedet koldt i pressede situationer. 
 • Du er initiativrig og effektiv – du kommer med idéer og eksekverer på dem.
 • Som en god kollega, ser du frem til at blive en del af vores team. 

Noget om os

Som praktikant ved Milestone Invest

 • Får du mulighed for at arbejde hands-on med forskellige marketing opgaver.
 • Arbejder du med flere virksomheder indenfor forskellige brancher. 
 • Bliver du en del af et mangfoldigt team, på tværs af selskaber. 
 • Får du din daglige gang på vores kontor i Nupark i Holstebro, men med en fleksibel arbejdsform med mulighed for hjemmearbejde.
 • Vi betragter din praktikperiode med stor alvor, da en vellykket periode kan åbne døren for fremtidige ansættelsesmuligheder.

Lyder det som noget for dig? Send en ansøgning og dit CV til rd@milestoneinvest.dk