Simplex Cyber & Intelligence

Historie

Cybersikkerhed skal være for alle

Nøgleelementerne til Simplex Cyber & Intelligence (SCI) ApS er en sammensmeltning af passion og erfaring. Teamet bag har stor erfaring indenfor cybersikkerhed og politiets efterretningstjeneste. Det er bl.a. det deres værditilbud er bygget op omkring. 

Drivkraften til SCI er, at cybersikkerhed skal være for alle og det bør ikke være en enorm økonomisk omkostning for virksomhederne. Et motto der i særdeleshed karakteriserer virksomheden er “hvorfor genopbygge når du kan forebygge?”

Investeringen

Stærke resultater skabes gennem samarbejde

I takt med den stigende risiko for cyberkriminalitet er grundtanken med SCI, at revolutionere måden hvorpå cybersikkerhed integreres i SVM virksomhederne, og at det ikke behøver at være så omkostningstungt for virksomheden. Grundlaget for virksomheden er dermed, at sælge skræddersyet sikkerhedsabonnementer målrettet SMV virksomheder.

“Det er tryghedsskabende at have en investor, som Milestone Invest, med ombord fra start.” forklarer en af stifterne til SCI, Morten Christensen. Yderligere tilføjer han “man kan tydeligt mærke, at der er styr på processerne og en dyb forretningsforståelse”. Det er det der er med til  danne rammerne for forretningsudviklingen og give kunderne en simpel, pålidelig og skalerbar løsning.

Vil du vide mere? Dyk ned i deres digitale univers