Historie

Tillid er nøglen til varige relationer

For Simplex Human ApS er missionen, at gøre organisationer og virksomheder til bedre arbejdspladser. Det gør de blandt andet ved at hjælpe deres kunder med at sætte fokus på det, som virkelig skaber værdi for forretningen – nemlig glade, trygge og langtidsholdbare medarbejdere.

Simplex Human arbejder med kurser, træningsforløb og formidling i mange forskellige brancher. Deres team af specialister har alle en baggrund fra den danske efterretningstjeneste hvor de igennem mere end 10 år har arbejdet som krise- og gidselforhandlere samt ledelses- og sportsverdenen. Det er den erfaring og indsigt, Simplex Human bygger sine kurser og rådgivning på.

Investeringen

Stærke resultater skabes gennem samarbejde

“Den rygdækning og sparring jeg har fået med Milestone Invest har været uvurderlig og helt uundværlig – det var ikke lykkedes på samme måde uden dem.” Sådan fortæller Morten Christensen om samarbejdet med Milestone Invest.

Livet i den danske efterretningstjeneste har givet Morten Christensen en masse viden og værktøjer, som han giver videre gennem Simplex Humans kurser. Dog er forretningsudvikling, salg og marketing ikke Mortens ekspertiseområder, Milestone Invest har derfor bl.a. støttet Simplex Human med at få styr denne del af forretningen.

Simplex Human og Milestone Invest har flere sparringssessioner og Morten Christensen er taknemmelig for den økonomiske tryghed, som Milestone Invest har skabt i Simplex Human. Milestone Invest har på alle måder bidraget til Simplex Humans forretningsudvikling. De har hjulpet med at sætte rammerne for udviklingen og givet ham administrativ støtte. Derudover har de tilbudt ham forretningsudvikling, support og sparring, så de sammen kunne beslutte, om de skulle til højre eller venstre, sætte tempo på eller se tiden an.

Vil du vide mere? Dyk ned i deres digitale univers